РУСА

рсд300.00

Тинктура росопаса (траве русе ) делује на бактерије и гљивице.Већина истраживања показује да је отровна, али од давнина  се успешно користи и даје добре резултате у алтернативној медицини. Њена лековитост је веома широког спектра,. Због бактериостатичког дејства препоручује се употреба код кожних инфекција : брадавица ,жуљева,екцема, и псоријазe.

Category:

Product Description

Tinctura Chelidonii

За спољну употребу

Састав:

Алкохол 96% и надземни део траве русе (Chelidonii herba) 

Особине: Херба садржи изохинолинске алкалоиде , флавониде , сапонине, берберин , хелидонску , јабучну и лимунску киселину , соли калцијума и магнезијума.

Примена:Тинктура росопаса (траве русе ) делује на бактерије и гљивице.Већина истраживања показује да је отровна, али од давнина  се успешно користи и даје добре резултате у алтернативној медицини. Њена лековитост је веома широког спектра,. Због бактериостатичког дејства препоручује се употреба код кожних инфекција : брадавица ,жуљева,екцема, и псоријазe.

Употреба: 30 капи тинктуре од русе растворити у 100 мл.прокуване и охлађене воде и добијену течност користити за припремање облога код упалних процеса на кожи: код екцема и псоријазе.За третирање брадавица и жуљева користи се  неразблажена тинктура.

Чување :На хладном и тамном месту.

Паковање  20 мл.          

Рок употребе 18 месеци

Користи се за спољну употребу!

Произведено у манастиру Ковиље