(Srpski) Јулија Вознесенска: Јулијана или ИГРА КИДНАПОВАЊА

(Srpski) Две сестре, Јуља и Ања, доживљавају опасне пустоловине у које доспевају кривицом њихове маћехе-вештице. Испоставља се да је свет пун злих сила које настоје да по сваку цену наведу људе на рђаве поступке. Али вера у Бога и заступништво Анђела Хранитеља помажу девојчицама да савладају све опасности. Међутим, тиме се прича о њима не завршава! Наставак следи…

 

Позната православна књижевница Јулија Николајевна Вознесенска (1940-2015) утемељила је нови жанр – мисионарски роман. За своје књиге добила је 2003. године звање „Најбољег писца године“ на конкурсу „Православна књига Русије“, постала лауреат Првог годишњег конкурса најбољих издања за децу и омладину „Пурпурна једра“ (2003) Министарства штампе, телевизијске и радио-дифузије и средстава масовних комуникација Руске Федерације у номинацији „Проза“, а такође била номинована за Патријарашку награду за књижевност 2011. године. Захваљујући њој десетине хиљада људи пронашле су свој пут ка Богу, помириле се са собом, научиле да верују и надају се.

 

Досад су на српски преведена следећа дела Јулије Вознесенске: „Женски декамерон“, „Касандрин пут“, „Ланселотово ходочашће“ и „Моје посмртне пустоловине“.

 

цена 500 динара

rosicci@mts.rs

060/73-11-932

Kategorie: