ТИНКТУРА ЗА ХОЛЕСТЕРОЛ

рсд400.00

Ово је традиционална рецептура познатих лековитих биљака које благотворно делују на стомак,црева,излучивање воде,масну јетру,панкреас и чисте крв.Ове лековите биљке користиле су се у традиционалној медицини

Категорија:

Опис производа

Упутство о намени и начину примене

Састав: Алкохолно-водени екстракти биљака:Кантариона,коприве,траве иве,артичоке,невена,петровца,хајдучке траве,мајчине душице,нане и маслачка.

Ово је традиционална рецептура познатих лековитих биљака које благотворно делују на стомак,црева,излучивање воде,масну јетру,панкреас и чисте крв.Ове лековите биљке користиле су се у традиционалној медицини да:

Смањују холестерол и триглецириде

Снижавају повећан шећер у крви

Чисте масну јетру

Подстичу рад јетре и жучи

Смирују апетит код Инсулинске резистенције

Поспешују нестајање меких цисти из јетре

НАЧИН ПРИМЕНЕ:Препоручује се три пута по десет (10) капи у мало воде пре јела.

НАПОМЕНА:Производ није мамењен особама са хепатитисом,опструкцијом жучних путева,каменом у жучној кеси или било ком другом обољењу вбезаним за жучне путеве.Капи за јетру не би требало да узимају особе преосетљиве на неки од састојака производа,а посебно на састојке биљака из фамилијеАsteraceae( нпр.Амброзије и друге)Примена код трудница и особа млађих од 18 година се не препоручује.

Због могућих интеракција са другим лековима,особе које примају било какву терапију треба да се пре почетка примене ове тинктуре посаветују са својим лекаром.

МОГУЋИ НЕЖЕЉЕНИ ЕФЕКТИ:Гастроинтестиналне сметње и алергијске реакције. Услучају појаве било какве преосетљивости на неки од сатојака,треба одмах прекинути са коришћењенм производа.

ЧУВАЊЕ:Производ требе чувати затворен у оригиналном паковању, на сувом и хладном месту,заштићено од светлости и ван домашаја деце.

РОК УПОТРЕБЕ: 18 месеци након отварања производа.

Произведено у манастиру Ковиље  20       .

ПАКОВАЊЕ: 30 мл.