Тинктура Гинко Билобе

рсд300.00

Гинко побољшава меморију и друге мождане активности. Користи се за побољшање мождане циркулације и лакше памћење. Делује благо антидепресивно, анксиолитички и користан је за особе које пате од мигрене. Олакшава тегобе код астме, алергија, Алзхајмерове болести као и код кардиоваскуларних болести. Спречава тромбозу у крвним жилама.

Категорија:

Опис производа

Тинктура Гинко Билобе
(Ginko biloba )

Састав: Домаћа ракија и лист гинка

Опис: Лишће Гинко билобе садржи флавониде кемпферол, кверцетин, изорамнетин, и друге гликозиде, проантоцијаниде, терпене нефлавоноидног порекла и то: билобалид, и гинко глиде А,Б,Ц, лигнине,етерична уља и танинску киселину.
Гинко побољшава меморију и друге мождане активности. Користи се за побољшање мождане циркулације и лакше памћење. Делује благо антидепресивно, анксиолитички и користан је за особе које пате од мигрене. Олакшава тегобе код астме, алергија, Алзхајмерове болести као и код кардиоваскуларних болести. Спречава тромбозу у крвним жилама. Пожељно га је користити ако постоје проблеми зујања у ушима,слабијим слухом услед старости, слабљењем вида,вртоглавицама и хемороидима. Обзиром да уопштено утиче на циркулацију, коришћење гинка смањује неугодности везане за процес старење, повећава радне способности, убрзава зарастање рана и олакшава опоравак од упале вена.

Употреба: Тинктура се узима два пута дневно по 30 капи пре јела.

Напомена: Не препоручује се особама које имају тумор на мозгу, женама у трудноћи и дојиљама. При дуготрајном прекорачењу препоручене дозе могу се јавити анксиозност несаница, мучнина, пролив и дерматитис.
Чување на тамном и сувом месту ван домашаја деце.

Паковање: 20 мл.
Рок употребе: 18 месеци након отварања бочице.
Произведено у манастиру Ковиље.