Тинктура за повећање хемоглобина

рсд400.00

Коприва садржи различите минерале и соли( Fe,Mg,K,Na,C,P) неопходне за човечији организам,витамине (A,C), хлорофил и биљне хормоне. Смањује дефицит црвених крвних зрнаца и подиже садржај гвожђа у крвотоку. Користи се за стимулацију стварања и излучивања мокраће, чиме индиректно утиче на смањење крвног притиска.

Категорија:

Опис производа

Tincturam augendam ad hemoglobin

Састав: Домаћа ракија и надземни део биљка:

  • Тинктура коприва са семенкама 50 % ( Urticae folium et fructus)
  • Тинктура хајдучке траве 20% ( Tinctura Millefolii)
  • Тинктура дивље нане 10% (Tinctura Silvestre mentastrum)
  • Тинктура кичице 10% (Tinctura Centaurium erythraea)
  • Тинктура листа купине 10% (Tinctura Rubus fruticosus )

Особине и примена: Коприва садржи различите минерале и соли( Fe,Mg,K,Na,C,P) неопходне за човечији организам,витамине (A,C), хлорофил и биљне хормоне. Смањује дефицит црвених крвних зрнаца и подиже садржај гвожђа у крвотоку. Користи се за стимулацију стварања и излучивања мокраће, чиме индиректно утиче на смањење крвног притиска. У народној медицини хајдучка трава се препоручује код „женских болести“ код нередовних и обилних менструација и аменореје,чисти и јача крв. Кичица побољшава, прочишћава и побољшава крв код малокрвности. Дивља нана побољшава циркулацију и крвоток ,смањује зујање у ушима, побољшава имунитет и утиче на смањење главобоље.

Начин примене: Узимати два пута по десет(10) капи 20 минута пре оброка. У случају јаке анемије препоручује се употреба три пута по десет (10) капи пре оброка. Пре употребе производ промућкати.

Могући нежељени ефекти: Гастроинтестиналне сметње и алергијске реакције. У случају појаве било какве перосетљивости на неки од састојака, треба одмах прекинути са коришћењем производа.

Чување: Производ треба чувати затворен у оригиналном паковању, на сувом и хладном месту,заштићено од светлости ван домашаја деце.
Рок употербе: 18 месеци након отварања производа
Произведено у манастиру Ковиље