Комплетан тоник и мелем од гавеза

рсд850.00

Тинктура од гавеза се примењује код спољних повреда као што су: преломи, разне врсте нагњечења, угануће, истегнуће тетива и лигамената и за рехабилитацију после фрактуре костију. Помаже код реуматских болова зглобова и екстремитета, код костобоље, гихта, поремећаја циркулације и оштећења пршљенова.

Категорија:

Опис производа

Манастирски тоник од гавеза
(Symphytumfficinale)

Састав:
Алкохолно-водени раствор (1:1)
Већински део тинктуре од хербе гавеза и концентрована тинктура биљака: Дивљег кестена, коприве, нане, хајдучице, копитњака, троскота, јагорчевине, лаванде и суручице, маслиново уље, света уља,етерично уље лаванде и куркума.

Особине и примена:
Тинктура од гавеза се примењује код спољних повреда као што су: преломи, разне врсте нагњечења, угануће, истегнуће тетива и лигамената и за рехабилитацију после фрактуре костију. Помаже код реуматских болова зглобова и екстремитета, код костобоље, гихта, поремећаја циркулације и оштећења пршљенова. Побољшљва циркулацију у ногама и помаже у рехабилитацији после фрактуре костију. Користи се код упале проширених вена, смањује њихову упалу и јача крвне судове .

Употреба:
Пре употребе тоник добро промућкати и утрљати на болна места. Може се користити више пута на дан у зависности од потребе. Након тога болно место масирати са мелемом од гавеза.

Чување: На тамном и хладном месту ван домашаја деце.