Капи русе – Tinctura Chelidonii

рсд300.00

Тинктура росопаса (траве русе) се користи код брадавица, жуљева,екцема и псоријазе. Има својство да лечи и олакшава тегобе код доброћудних и злоћудних тумора. Користи се против израслина на женским полним органима. Делује на бактерије и гљивице. Већина истраживања показује да је отровна, али од давнина се успешно користи и даје добре резултате у алтернативној медицини.

Категорија:

Опис производа

Састав: Домаћа ракија и надземни део траве русе (Chelidonii herba)

Особине: Херба садржи изохинолинске алкалоиде, флавониде,сапонине,берберин,хелидонску,јабучну и лимунску киселину,соли калцијума и магнезијума.

Тинктура росопаса (траве русе) се користи код брадавица,жуљева,екцема и псоријазе. Има својство да лечи и олакшава тегобе код доброћудних и злоћудних тумора. Користи се против израслина на женским полним органима. Делује на бактерије и гљивице. Већина истраживања показује да је отровна, али од давнина се успешно користи и даје добре резултате у алтернативној медицини. Потребно је бити опрезан. Ако се осети мучнина у желуцу приликом коришћења треба прекинути са узимањем терапије на неколико дана.

Примена: Активни састојци русе повољно делују на смиривање грчева и олакшање лучења жучи. Због бактериостатичног дејства препоручује се употреба код кожних инфекција код брадавица и код екцема.

Напомена: Не препоручује се дојиљама и трудницама.

Употреба: Пити два пута дневно по 5 капи у мало воде пре јела.

Спољна употреба: 30 капи тинктуре од русе растворити у 100 мл.прокуване и охлађене воде и добијену течност користити за припремање облога код упалних процеса на кожи: код екцема и псоријазе.За третирање брадавица и жуљева користи се неразблажена тинктура.

Чување: На тамном и хладном месту. Произведено у манастиру Ковиље

Рок употребе: 18 месеци.

Паковање: 20 мл