ВЕНДОКСИН – БИЉНЕ КАПИ

рсд400.00

Вендоксин капи садрже мешавину домаће ракије и следећих биљака: кокотац, коприва, невен, хајдучка трава, кантарион, здравац, гавез, трава ива, лан у зрну, и семе коприве.
Деловање и употреба базирају се на физиолошким ефектима лековитих биљних састојака (сапонозиди, флавониди, хетерозиди, полифеноли, танини, витамини, минерали и др.)

Категорија:

Опис производа

САСТАВ: Вендоксин капи садрже мешавину домаће ракије и следећих биљака: кокотац, коприва, невен, хајдучка трава, кантарион, здравац, гавез, трава ива, лан у зрну, и семе коприве. Деловање и употреба базирају се на физиолошким ефектима лековитих биљних састојака (сапонозиди, флавониди, хетерозиди, полифеноли, танини, витамини, минерали и др.) који су носиоци антинфламаторног, аналгетског, спазмолитичног, адстрингентног, венотоничног и регенеришућег ефекта. Због свог благотворног дејства на прокрвљеност свих органа Вендоксин капи могу користити и потпуно здраве особе.

ПРИМЕНА: Захваљујући присуству великог броја органских биљних лековитих састојака у Вендоксин капима, имају вишеструка позитивна дејства. Вендоксин органске биљне капи се препоручују код проблема проширених вена, као помоћ за ублажавање или отклањање тегоба код хроничне венске инсуфицијенције проузроковане тромбозом крвних судова – тромбофлебитис, варикофлебитис, флеботромбозе), венске хипертензије доњих ексремитета праћане отоком, болом , и променама на кожи (пигментација и задебљање) проширења вена дригих регија тела-хемороида.Будући да биљни састојци јачају зид венског крвног суда, смањују осетљивост и попустљивост капилара, спречавају настајање и смањују већ присутни оток, повољно делују и регулишу венску цуркулацију, ублажавају бол и осећај умора и тежине у ногама ( дуго мировање у постељи, трауме, негњечења, повреда у спорту, стања после прелома, дијабетична ангијопатија,ulcus cruris, артериосклероза и сл.)

НАЧИН УПОТРЕБЕ: Препоручује се три пута по пет капи у току дана са мало воде. Пре употребе промућкати.

НАПОМЕНА: Производ садржи алкохол. Производ није замена за здраву и уравнотежену исхрану.Препоручена дневна доза се не сме прекорачити. Производ није намењен за дијагнозу или било које болести. Не користи се у току трудноће, дојења, код особа млађих од 18 година, заједно са антикоагулансима у обољењима јетре.

МОГУЋИ НЕЖЕЉЕНИ ЕФЕКТИ: Гастроинтестиналне сметње и алергијске реакције. У случају појаве било какве перосетљивости на неки од састојака, треба одмах прекинути са коришћењем производа.

ЧУВАЊЕ: Производ треба чувати затворен у оригиналном паковању, на сувом и хладном месту,заштићено од светлости ван домашаја деце.

РОК УПОТРЕБЕ: 18 месеци

Произведено у манастиру Ковиље

ПАКОВАЊЕ: 30 мл.